duminică, decembrie 4, 2022

Vineri, 28 octombrie, este „Ziua Porților Deschise” la Tribunalul Arad

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Biroul de informare şi relații publice din cadrul Tribunalului Arad este abilitat să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

În data de 28 octombrie 2022, vineri, Tribunalul Arad împreună cu Judecătoria Arad, organizează evenimentul intitulat „Ziua Porților Deschise”, cu prilejul Zilei Europene a Justiţiei Civile, care se celebrează în fiecare an în data de 25 octombrie, la inițiativa Consiliului Europei şi a Comisiei Europene.

La acest eveniment sunt invitate să participe toate persoanele interesate, în intervalul orar 09:00 – 12:00, în cadrul căruia, pe baza unui act de identitate, participanţii vor avea ocazia să viziteze Tribunalul Arad şi Judecătoria Arad, la sediul din Municipiul Arad, strada B-dul General Vasile Milea, nr. 2 şi să afle mai multe detalii cu privire la activitatea celor două instanţe.

Celebrarea Zilei Europene a Justiţiei Civile este un bun prilej pentru instanțele de judecată de a-şi face cunoscută activitatea şi de a reaminti că justiția este un serviciu public, iar figura centrală a actului de justiție este tocmai cetățeanul.

Preşedintele Tribunalului Arad, Virgiliu Flavius Bradin prin
BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news