marți, iulie 5, 2022

Voința Zărand e noua câștigătoare a Cupei Satelor

 

A treia ediție a Cupei Satelor la fotbal și-a desemnat câștigătoarea. Finala Cupei Satelor 2019 s-a desfășurat duminică, 29 iulie, la Socodor și au participat cele patru câștigătoare ale zonelor semifinale: Voința Zărand, Olimpia Bocsig, Olimpia Bârzava și Victoria Berechiu. Din păcate, un eveniment nefericit a stricat competiția. După primul meci, cei de la Bocsig au fost sunați de familii pentru că o tornadă a distrus acoperișurile la casele mai multor jucători, astfel că aceștia, cu acordul delegatului Marius Abrudean, au plecat urgent spre casă.
Voința Zărand – Victoria Berechiu 2-1
Olimpia Bocsig – Olimpia Bârzava 1-2
Victoria Berechiu – Olimpia Bârzava 1-1 ( 3-2 d.p.)
Olimpia Bocsig – Voința Zărand 0-3 f.j.
Voința Zărand – Olimpia Bârzava 3-0
Olimpia Bocsig – Victoria Berechiu 0-3 f.j.
Voința Zărand: Bogdan Varga, Paul Crișan, Andrei Ardelean, Daniel Pintean, Florin Iacob, Flavius Apopei, Adelin Ardelean, Darius Bătrân, Dorin Iacob, Ioan Bălăban, Claudiu Bălăban, Darius Pintean, Oliviu Flueraș, Andrei Lăcătuș, Bogdan varga, Felician Zlatariu, Ioan Rus, Raul Ardelean. Delegat: Mihai Varga.

Cel mai bun portar al finalei: Dorin Iacob
Cel mai bun jucător al finalei: Ioan Bălăban.

Andras Mako, vicepreședinte AJF: A treia ediție a fost un succes, cu toate micile probleme care au apărut, și la care nu puteam să intervenim, au participat 56 de echipe, cu peste 1000 de jucători înscriși, practic un număr dublu față de acum doi ani, la prima ediție. Nu en vom opri aici, anul viitor vor fi și mai mulți, mai sunt resurse fotbalistice și în alte comune și cred că vom reuși să îi mobilizăm. Succesul se măsoară și în numărul de echipe ce vor păși în Liga a șasea, nu maipuțin de 7 cluburi vor începe de anula cesta lupta pe dreptunghiul verde, și asta nu poate decât să ne bucure. Felciitări tuturor participanților, mulțumiri tuturor organizatorilor, a fost un tur de forță prin care am arătat că fotbalul județean de masă are priză la comunitățile locale care au înțeles că și dezvoltarea sportivă, prin fotbal în cazul nostru, trebuie să fie o direcție în preocupările edililor. Mulțumiri organizatorilor finalei de la Socodor, ca de obicei, gazde prietenoase, mereu deschise spre competițiile organziate de AJF.

Mihai Varga, delegat Voința Zărand: Am mers la Socodor încrezători dar nu ne așteptam să câștigăm, mai ales că erau prezenți cei de la Bocsig și Berechiu care aveau în componență jucători foarte experimentați. Am început bine, am câștigat meciul cu Berechiu și apoi, odată cu necazul celor de la Bocsig,  am reușit să terminăm și această fază cu trei victorii. SIgur că suntem fericiți,a m sărbătorim ușor acolo la Socodor, la Zărand vom amâna puțin evenimentul, dar va fi, și vrem ca din vară încolo să atacăm promovarea în liga a cincea, se pare că avem culoar bun anul acesta. Am reușit să-l amatorizăm și pe Dorin Iacob, va apăra la noi, dar nu va mai fi și antrenor, nu mai dorește din motive personale.

Ultimele Știri

Related news