Vrei să știi cât valorează votul tău în cash calculat aritmetic în funcție de localitate? Vei fi uluit!

 

S-a lansat www.valoarevot.ro – un site care calculează, în funcție de localitatea în care votezi, cât valorează votul tău, în bani cash. Calculul este efectuat de un motor automat în funcție de bugetul primăriei localității tale de reședință în ultimii 4 ani raportat  numărul de locuitori – scrie hotnews.ro, în ediția de astăzi.

După ce introduci numele localității tale în „căutare”, motorul îți cuantifică „ștampilele” pe care le-ai pus pe căsuțele corespondente candidaților tăi preferați – vezi pe site criteriile și baza de calcul.

Poate vei fi surprins să afli că în municipiul Arad, valoarea votului tău este: 27.028 RON, adică fix 270.280.000 lei vechi.

Prin comparație, valoarea unui vot în Bucuresti, la Primăria sectorului 2, este de circa 40.000 lei.

Așa cum bănuiam încă dinainte de a tasta, la Târnova, județul Arad (că mai e una în Caraș Severin), valoarea unui vot este 0 (zero) lei… și vechi, și noi (explicația find că Târnova nu a avut buget, timp de vreo 5 ani).

Asta ca să știi cât să-i ceri „baronului” care, duminică, te va momi cu niște bani ca să pui ștampila pe el și pe partidul lui…

De aceea trebuie să mergi duminică la vot!

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6528
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy