Acasă LIFESTYLE World Fashion Festival Awards și Duels Awards Dubai 2023

World Fashion Festival Awards și Duels Awards Dubai 2023

0
Duels Awards Dubai
Premiile World Fashion Festival & Duels Awards Dubai sub sloganul „Împreună pentru o mai bună viitor” vor avea loc pe 26 februarie 2023 la ALMAS CONFERENCE CENTER DUBAI.
World Fashion Festival Awards este o platformă unică

combinând frumos ARTA, FRUMUSEȚEA, CULTURA, AFACERILE și MODA sub o singură umbrelă dedicată creșterii vizibilității creatorilor de modă, scriitorilor, pictorilor din întreaga lume, locali și internaționali, artiști și profesioniști din industrie care s-au îndreptat spre Dubai (unul dintre cele mai importante orașe din lume) pentru obținerea recunoașterii și aprecierii în Orientul Mijlociu pentru talentul și munca lor.

În octombrie 2021, World Fashion Festival Awards Dubai (WFFA)

a obținut EAU Record Guinness cu 50 de prezentări de modă prezentate în 3 zile cu un talent uimitor al designerilor din întreaga lume!

WFFA (World Fashion Festival Awards) a fost anunțat cu mândrie de Luxury Lifestyle Awards 2021 (New York / Sezonul 13) ca și CÂȘTIGĂTOR selectat și desemnat la categoria: CEL MAI BUN EVENIMENT DE MODĂ DE LUX ÎN DUBAI!

Nu numai prezentări de modă

În timpul festivalului au avut loc expoziții de artă, lansări de carte, lansări de produse și, cu siguranță, prezentări de modă cu designeri din întreaga lume bine cunoscuți și în curs de afirmare.

Au fost oaspeți ca Maria Elisa Coelho (nepoata lui Paolo Coelho) care și-a lansat cartea în timpul evenimentului nostru, Ziad Nakad, Vincent Mcdoom,  RAOUF MAFTAH, unul dintre cei mai mari artiști ai timpurilor noastre din domeniul ARTEI și membru al COMITETULUI NAȚIONAL MONEGASC AL ASOCIAȚIEI INTERNAȚIONALE DE ARTE PLASTICE DIN UNESCO AIAP și multe altele.

Cu peste 120 de parteneri media, parteneri și colaboratori, WFFA în 2021 

a anunțat parteneriatul cu Diplomat Business Club Dubai, o companie globală prestigioasă, o rețea care conectează lideri de afaceri, diplomați, oficiali guvernamentali, antreprenori și investitori dar și membri eminenți ai societății care s-au distins în diferite medii ale vieții.

Evenimentele și activitățile sunt organizate în locații emblematice precum Parlamentul Regatului Unit, Burj Khalifa și Emirates Towers.

După ce a atins excelența și succesul de-a lungul anilor, organizatorii sunt pregătiți pentru următorul nivel

și sunt extrem de bucuroși să anunțe sub patronajul World Fashion Festival Awards, Duels Awards Dubai de Andreea Cormier Wacker care va scrie istorie cu spectacole și concepte unice!

WFFA & DAD oferă oportunitatea

tuturor entităților guvernamentale din diferite ţări să-şi expună culturile şi tradițiile în interesul ferm de a-și dezvolta şi diversifica cooperarea în domenii de importanță majoră și anume economic, comercial, transport maritim și aerian, energie, IT&C, securitate cibernetică, agricultură și siguranța alimentară, mediul și cercetarea aerospațială.

Festivalul se va desfășura în prezența Familiei Regale a Emiratelor Arabe Unite împreună cu designeri din întreaga lume, mărci și companii internaționale, invitați distinși, artiști și diplomați din peste 30 de țări!

Care sunt categoriile pentru DAD?
  • Cea mai bună colecție Duels Designers
  • Duels Best Dress (o rochie cu tematica inovatoare)
  • Premiile Duels pentru cea mai bună colecție de sustenabilitate
  • Duels Awards Cel mai bun model
  • Duels Awards Young Model
  • Machiaj/Coafura Duels (Inovație și aspect de modă)
Când vorbim despre eveniment de lux vorbim despre DULES AWARDS DUBAI sub patronajul WORLD FASHION FESTIVAL AWARDS (WFFA).

„Eveniment de lux înseamnă grija pentru detalii, pentru invitați, pentru modele și niciodată mai puțin pentru designeri! Toată lumea trebuie să strălucească într-un eveniment de lux și la noi acest lucru este posibil.” – asigură organizatorii.

Exit mobile version