sâmbătă, aprilie 1, 2023

Ziua și confiscarea de petarde în piețele arădene. Azi jandarmii au confiscat peste 2500 de petarde

 

[COMUNICAT DE PRESĂ – Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad]

Așa cum ne-am propus, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, au continuat să desfășoare acțiuni specifice, care au avut drept scop protejarea populației împotriva unor activități ilicite de comerț, în zona piețelor din municipiul Arad.

Astăzi, 29 decembrie 2017, jandarmii au depistat, în Piața Fortuna, o femeie și, în Piața Mihai Viteazul, un bărbat care ofereau spre comercializare trecătorilor, materiale pirotehnice. În urma verificărilor efectuate, s-au descoperit asupra lor, peste 2500 petarde. Materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării, iar persoanelor în cauză, le-au fost întocmite actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, având în vedere că ,,orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, constituie infracțíune conform Legii 126 din 1995 R.

În perioada următoare, jandarmii vor continua activitățile de prevenire și combatere a actelor de comerț cu astfel de materiale.

Articol asociat:

Astăzi, în piețele din Arad, jandarmii au confiscat țigarete netimbrate și petarde

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news