marți, august 16, 2022

Zvon TARE: Ovidiu Palcu intră în politică, via ALDE!

 

„Mutare șahistică” cel puțin interesantă pe eșichierul politic arădean… de altfel plin de previzibilitate: Ovidiu Palcu, proprietarul și administratorul societății INTECO HOLDING, este tentat să intre în politică via ALDE Arad – o organizație care, de la preluarea ei de către deputatul Eusebiu Pistru surprinde prin „mișcări de trupe” ce până mai ieri păreau… ficțiuni.

Știrea nu e „definitivă și irevocabilă” însă, conform surselor noastre, șansele ca acest fapt să se producă depășesc procentul care face trecerea de la zvon la realitate – adică peste 75%.

Ovidiu Palcu cochetează de ceva vreme cu ideea de a intra în politică „pe ușa din față”, una dintre opțiunile sale fiind PSD, partid cu care, tot „pe surse”, și-a negociat poziția și cu conducerea căruia nu a ajuns la un consens favorabil ambelor părți.

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

6 COMENTARII

  1. Doamne ajuta sa candideze la Sebis de primar sa ne scape de clanul Feies!!! Succes!!

  2. Bine face daca candideaza DOMNUL PALCU la primaria Sebis ca dinastia feies so scremut si o incercat sa profite de festival sa-si faca campanie electorala, vai de capu lui nimea de Cristi ca n-are nici o realizare pînă la anii ăștia dar DOMNUL PALCU este un cunoscut și respectat OM. Mult succes DOMNULUI PALCU.

Comentariile sunt închise.