POLITICE

Alt plagiat politic: Sergiu Bîlcea „fură” și Policlinica CFR

 

Sergiu Bîlcea ni se prezintă „ocupat” și „preocupat” în Parlament. E a doua oară în această săptămână când are revelația unei probleme a Aradului pe care el abia acum a descoperit-o și se lipește de ea. După episodul din 22 martie cu „Cetatea Aradului”, azi a descoperit „Policlinica CFR” și se laudă că el „a deblocat acest proiect pe care PSD l-a ținut la stadiul de promisiune neonorată”.

Numai că, nu înțelegem pe unde umbla și cu ce se ocupa Sergiu Bîlcea în 2018 de nu știe că problema policlinicii a fost rezolvată, în sensul că Ministerul Transporturilor care o deținea a predat-o Ministerului Apărării, pe când ministru era Mihai Fifor care s-a ocupat personal de acest proiect, atât cât i-au permis competențele și mandatul. Mai mult, încă din decembrie 2020 (vezi articolul asociat) a fost desemnat și constructorul care va executa lucrările de reabilitare.

Aceasta fiind postarea:

 

Reacția lui Mihai Fifor după ce a citit „noutățile” lui Sergiu Bîlcea:

Ce treabă are Bîlcea cu fosta Policlinică CFR ? Chiar niciuna!

În 31 mai 2018, în calitate de ministru al Apărării Naționale, semnam preluarea fostei Policlinicii CFR din Arad de la Ministerul Transporturilor la MApN. Sincer să fiu, a fost ideea unui medic din Spitalul Județean, un om drag mie. Așa că, după câteva luni de negocieri cu colegul meu, Lucian Șova, ministrul transporturilor, am preluat o ruină pentru a o transforma într-un Centru de diagnostic și tratament al Armatei. Desigur, deschis și tuturor celorlalți arădeni în căutare de soluții medicale de calitate.

Tocmai pentru că am intuit mizerii ca cea de azi a domnului Bîlcea, am căutat ca nimeni din administrația locala arădeană, nici Cionca, nici Bîlcea, nici Bibarț, nici măcar Falcă, să nu aibă nicio șansă să se atingă de noua investiție, așa că am plasat Policlinica sub comanda Spitalului Militar Timișoara.

Ca să clarific acum cu domnul Bîlcea… Aflu astăzi, dintr-o postare a distinsului meu coleg parlamentar, aflat pesemne în lipsă acută de subiecte și de imagine, că este foarte implicat în derularea investiției de la Arad. Că nu e PNL-ist de cinste la Arad care să nu minta cum respiră, știm deja. Școala lui Falcă, deh, ce să-i faci!

Mă întreb, însă, ce ar putea vreodată să aibă de a face Bilcea cu investițiile Armatei la Arad și care ar putea să fie meritul său în toată aceasta întreprindere? Răspunsul e unul singur: absolut nimic. De ce? Pentru simplul motiv că Centrul medical al Armatei de la Arad poarta o singura semnătură. A mea. Mihai Fifor. Așa cum, lesne, se poate observa din materialul atașat. Restul, sunt povești marca înregistrată Falcă…

Un singur regret am. Anume acela că armata nu mai e obligatorie. Poate așa ajungea și Bîlcea să înțeleagă, măcar puțin, cum stă treaba cu Armata României”. a clarificat președintele PSD Arad, Mihai Fifor atașând următorul document:

Biroul de Presă al PSD Arad

…Pisica se vede tigru iar Sergiu Bîlcea se vede Fifor…

Articol asociat:

S.C. Clever Solutions Point va REABILITA Policlinica CFR. Termenul de execuție este de 11 luni, iar unitatea medicală va deservi atât militari cât și civili din județele Arad și Bihor [FOTO]

Critic Arad, 24 martie 2021 7:20

catmtigerDocument-Policlinica-CFRsergiu_bilcea_policlinica-CFR