miercuri, octombrie 5, 2022

Amenințări cu moartea, șantaje în serie și sechestrări de persoane – proferate LIVE din partea unuia dintre cele mai periculoase persoane din Vestul țării față de co-etnicii și rudele lor… ignorate atât de Poliție cât și de Facebook! [FOTO]

Nu cunoaștem nimic asemănător în ceea ce privește infracțiunile etalate în mediul online – în speță, live pe facebook! -, precedate sau urmate de fapte concrete. Nici pe Dark Net cred că nu-ți permiți așa ceva!
Mărturisim că suntem totalmente uluiți cum Dumnezeu e posibil să proferezi asemenea amenințări, șantaje, și nici măcar contul să nu-ți fie suspendat, să fii călcat de poliție… 99, 9 % dintre noi – oricare am fi „noi” – sunt blocați, cercetați, excluși pe termen lung sau definitiv de pe rețele sociale pentru statusuri / live-uri / mesaje mult mai inocente decât ceea ce prestează ăștia…

E vorba despre Cîrpaci Marian – membru al „Clanului Cîrpaci” din Timișoara – care  este o „belea” inclusiv din punct de vedere al conducătorilor clanului

…despre care a auzit toată lumea – „reclama” cuprinzând detalii cu aspecte din viața lor fiind de-a dreptul superfluă.
Să ne-nțelegem: nu unul de care clanul este „mândru” – nu toți romii din Clanul Cîrpaci sunt infractori, nu toți împărtășesc aceleași „valori” ca și cele ale personajului nostru!

Născut pe 13.05.1979, schimbându-și numele de „n” ori, prezentând Cărți de Identitate în funcție de infracțiunea comisă și de locul geografic al acesteia, acest Cîrpaci Marian este un individ căutat în mai multe țări pentru fapte cu violență, apartenență la și constituire de rețele de criminalitate organizată – cerșetorie cu minori, prostituție, șantaje, spargeri de și furturi din locuințe, „bătălii” crunte, sechestrări de persoane – și un recidivist înrăit.
Apare în online sub diferite pseudonime… care spun cam tot despre „personalitățile sale multiple”: Como comodos, Dima junior, Napoleon fiu de imparat

În speța pe care o prezentăm aici, își amenință cumnatul invocând  „legea țigănească” 

– o cutumă cu care majoritatea romilor din România și de pretutindeni nu sunt de acord. „Nu e vorba despre o lege scrisă… nu scrie nicăieri așa ceva!” – ni s-a garantat de cunoscători de aceeași etnie, când i-am rugat să ne pună la dispoziție un text scris, girat dacă nu de Statul Român cel puțin de vreun Stabor… ștampilat oricum, semnat de cineva, asumat, fie și în vechile istorii, de vreun nume respectat cel puțin în mediile țigănești.

„Cere de la noi 40.000 €, «drept de șmecher». Dacă nu-i dăm, ne amenință zilnic că intră peste noi în casă și ne omoară, ne violează femeile și ne răpesc copiii, că ne dă foc! Și n-ai cum să nu-l iei în serios, pentru că nu este pentru prima dată când FACE astfel de lucruri  și nici nu suntem primii la care le-ar face asta – acest infractor are mai multe cauze în sensul acesta!” – ne povestește o rudă de a sa (nu ne întrebați care este explicația acestei înrudiri!), prezentându-ne filmări puse pe „public” și mesaje private pe care, dacă le-am reproduce, ne-ar dezindexa Google și am fi banați pe orice rețea socială!

Chiar așa: pe tine te banează pentru că ești „antivaccinist ”- asemenea oameni nu sunt banați… de ce?… Pentru că sunt bănățeni – sau care-i „șmenul”?!

 

Victimele acestui ȘANTAJ în formă deosebit de gravă au depus plângere, prin avocat, la organele abilitate – și cu acest prilej facem și noi un apel la noii comandanți ai IPJ Arad, care vin din Timișoara și SIGUR cunosc mai multe decât noi despre pericolul social real pe care-l prezintă asemenea indivizi… au, iată, ocazia, să se facă remarcați cu o speță grea, contemporană (Marian Cîrpaci le-a dat termen să se prezinte cu banii în data de 19 august – „altfel iese măcel”).
Asta dacă nu cumva se dorește „măcel” și n-am fost noi informați despre asta!

[EDITARE ULTERIOARĂ]

Pentru vreo trei săptămâni, am transferat acest articol din „vizibilitate publică” în „ciorne”, mergând pe mâna – pe credibilitatea acordată, mai precis – polițiștilor din Timișoara și Arad, care au promis că vor opri acest „război inter-clanuri”, care nu ar aduce nimic pozitiv nimănui… nici măcar nouă (nu e un articol pentru trafic acesta!).

Nu doar că n-au făcut nimic, dar Marian Cârpaci a recidivat, dând, pur și simplu, foc ușilor unuia dintre „rivalii imaginari” de la care, acum, pretinde „taxă de protecție mărită” în valoare de 500.000 de euro!

Ultimele Știri

Related news