duminică, martie 26, 2023

Aradul n-are velodrom – dar are patru medaliați la Campionatul Național de Velodrom și, mai ales, echipă!

 

N-avem nici măcar piste de biciclete în Arad – nicidecum velodrom -, și nici măcar vreo preocupare administrativ-politică pentru subiectul ăsta, dar, în pofida acestor evidențe, avem o echipă care, an de an, se întoarce de la Campionatele Naționale de Velodrom cu medalii! E o enigmă (cel puțin pentru profani) până și unde se antrenează oamenii ăștia… aspect asupra căruia vom reveni într-un articol.
Și în acest an, cicliștii de la „Voința Arad” s-au întors de pe „ovalul din beton” de la Dinamo București, medaliați după cum puteți citi mai jos.

Comunicatul Clubului „Voința Arad”

Recent s-au terminat întrecerile cicliste din cadrul Campionatului  Naţional de Velodrom (Pistă) ce a avut loc la Bucureşti pe pista de la Dinamo. Cicliştii de la Voinţa Arad, aşa cum ne-au obişnuit deja, nici în acest an  nu s-au întors fără medalii. Pe „ovalul de beton” , echipa de ciclişti de la Voinţa a obţinut două locuri II şi două locuri III în probele individuale şi echipe.  Cei care s-au remarcat prin rezultate sunt următorii:

  1. Jidoi Florin
  2. Sîrbu Flavius
  3. Chereleuşan Marius
  4. Goloşie Alexandru
  5. Gligor Radu
  6. Gherghes Daniel

Susţinătorii acestei participări au fost Centrul Municipal de Cultură Arad şi antrenorul Peloc Mateiu.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news