marți, iulie 5, 2022

Așa „vin colindătorii” de la Mișca la Zerind: ești din Satu Nou și-ți intră unul din Vânători, noaptea, să-ți ia banii direct din mașina parcată în garaj! Din când în când îi mai arestează…

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Reținut pentru furt calificat

Polițiștii din Zerind au fost sesizați, în data de 18 decembrie a.c., despre un furt din garajul unui imobil din localitatea Satu Nou.

Fapta s-a săvârșit în noaptea de 17/18 decembrie, dintr-un autoturism parcat în garaj, în care s-a pătruns prin efracție, fiind sustrași 2.500 lei și 100 de euro.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii orașului Chișineu-Criș și ai Secției 3 Rurală, a fost identificat un tânăr de 22 de ani, din Vânători, bănuit de săvârșirea faptei.

A fost recuperată o parte din suma de bani sustrasă, tânărul în cauză fiind reținut pentru 24 de ore.

Acesta a fost prezentat magistraților Judecătoriei Chișineu-Criș în vederea luării unei măsuri preventive, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Biroul de presă al IPJ Arad

Foto: tribunalularad.ro – sala de judecată de la Judecătoria Chisineu-Criș

…………………………………………………………

Articole asociate:

[ACTUALIZARE 8] Expertiza INML confirmă: cadavrul găsit în 3 aprilie într-o avansată stare de descompunere, parțial devorat de animale, este al micuțului Sebastian CORBEI. Ipoteza oficială a polițiștilor privind moartea copilului le jignește profesia și nouă inteligența…

[ACTUALIZARE] „Banda de HOȚI de la Mișca este rezultatul dezastrului de personal din POLIȚIE și este protejată POLITIC.” O realitate cu care comuna cu 4000 de locuitori se confruntă de decenii: sute de cazuri de furturi și violențe… 0, 02 „speranțe” să fie arestat vreun infractor!

Comuna MIȘCA – sub teroarea „noii generații de BOMBARDIERI”! Avem de a face cu o rețea criminală organizată care comite TOATE INFRACȚIUNILE, formată din MINORI, condusă de MAJORI și acoperită de AUTORITĂȚI!

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news