marți, ianuarie 31, 2023

Asociația „Gai, Cartierul Nostru” face apel la solidaritate. De această dată, este vorba de două familii din cartier afectate de un incendiu

Evenimentul caritabil este în data de 23 iulie, în parcul din Gai, începând cu ora 10.88. Toți banii strânși vor fi donați către familiile afectate de incendiu pentru achiziția de materiale de construcții

Acțiune caritabilă pentru ajutarea familiilor afectate de incendiul din Gai

Cu câteva zile în urmă am scris despre incendiul care a afectat două gospodării din cartierul Gai. Din fericire, nu au existat victime, însă pagubele materiale sunt considerabile.

Asociația „Gai, Cartierul Nostru” este și de această dată solidară cu cei aflați în nevoie, cu atât mai mult cu cât este vorba de două familii din cartier.

Președintele asociației, Flavius Dumitraș:

„Dragi prieteni,

Cum spunem noi de fiecare dată, o comunitate unită e o comunitate frumoasă iar în astfel de cazuri putem să contribuim fiecare câte puțin pentru a le ușura din povara financiară la care sunt supuși acum vecinii și prietenii noștri, prin acest mod încercând să le ducem și o alinare sufletească.

Asociația „Gai Cartierul Nostru” va organiza un eveniment caritabil în data de 23 iulie, în parcul din Gai, iar toți banii strânși vor fi donați către cele două familii pentru achiziția de materiale necesare reparațiilor celor două case.

Prietenul nostru Florin Alexandru ne va prepara fasole la ceaun începând cu ora 18.

Toți cei care doriți să contribuiți în vreun fel la organizarea evenimentului sunteți rugați să îmi scrieți un mesaj pe WathsApp la numărul de telefon 0722291722.

Toate cele bune!”

Articol asociat:

Un incendiu a izbucnit la anexa unei case din Gai. Cauza a fost un scurtcircuit electric și nu s-au înregistrat victime

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news