sâmbătă, octombrie 1, 2022

CS MIOVENI – UTA… un meci submediocru la capătul căruia n-avem decât să ne mulțumim cu un rezultat mediocru

UTA, ai cărei suporteri sperau să lege victoria de vineri cu prilejul întâlnirii cu o echipă submediocră, a scăpat la limită de o umilință pe care, aceiași suporteri, i-ar fi iertat-o cu greu.
A rezultat un meci… parcă în ciuda fotbalului, la capătul căruia trebuie să ne declarăm mulțumiți de faptul că glonțul care ne-a trecut pe lângă ureche în minutul 89 ne-a evitat capul.

CS Mioveni – UTA 1-1 (11) – Etapa a 8-a a SuperLigii

Stadion „Orășenesc”, teren bun, timp călduros, spectatori 800. Au marcat: Scarlatache – min. 9, respectiv Otele – min. 11.

CS Mioveni: Popescu – Balaur, Scarlatache (Toma), Garutti – Oancea, Lixandru (Kabanaga), Pop, Buziuc (Krisniqi), Șerbănică – Blănaru (Coșereanu), Antal (Rădescu).
Antrenor: Flavius Stoican

UTA: Balauru – Vukcevic, Chindriș, Benga, Hoxhallari – Batha, Cascini (Fl. Matei) – Șteau (Isac), Ubbink (Stahl), Otele (Jobello) – Postolachi (Ademi).
Antrenor: Ilie Poenaru

Au arbitrat: M. Barbu (Făgăraș) – la centru, A. Constantinescu (Bucureștiși S. Slabu (Brașov) – asistenți.

Fazele importante ale partidei

Gazdele au deschis scorul în minutul 9, prin căpitanul Adrian Scarlatache, care a marcat după o fază fixă. Avantajul a durat doar două minute: Otele a egalat după o fază la care CS Mioveni a cerut ofsaid.
În repriza a 2-a, cele două formații s-au anihilat reciproc, fără nicio ocazie înregistrată la vreo poartă. Pe final, CS Mioveni putea obține prima victorie cu Flavius Stoican „la timonă”, când gazdele au primit penalty în minutul 89, dar Krasniqi a trimis în bară.

După acest egal, UTA este pe 7, cu 11 puncte iar CS Mioveni ajunge la 3 puncte și este pe locul 15.

UTA rămâne fără victorie în deplasare în 2022.

REZUMAT VIDEO

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news