sâmbătă, mai 28, 2022

Fizi și ortacii lui / cascadorii plânsului. Interlopii au defilat în căruțe colorate prin Grădiște, ca să-și arate „puterea” [FOTO]

 

Duduienii, Spoitorii, Cordunenii și alte familii notorii în mediul interlop mioritic și-au învoit câțiva dintre „membrii marcanți” la petrecerea pe care Fizidean Ioan Vivi a anunțat-o peste tot pe unde au apucat, invitându-și „frățiorii” la el acasă – probabil pentru a pune presiune pe ipoteticii „shooteri” care i-au găurit geamurile casei acum trei săptămâni… sau pe fosta lui soție.

În acorduri de manele și nechezat de cai, Fizi și ortacii lui au plimbat căruțele prin Grădiște în ceea ce s-a dorit a fi „o desfășurare de forțe”, o demonstrație de „ciumegăreală” sau cam așa ceva. A ieșit  un film de un kitsch vecin cu starea de vomă… și ăla  fragmentat.

Polițiștii de la Crimă Organizată aveau informația potrivit căreia azi, la ora 13.00, interlopii vor defila pe ulițe, și s-au pregătit din timp… însă până și ei au fost dezamăgiți de lipsa de amploare a evenimentului. Interlopii intenționau să defileze prin centrul orașului, însă un echipaj de la Circulație (însoțit de ajunctul șefului IPJ Arad, Ștefan Troiac) a oprit caravana și a pus-o să se plimbe… înapoi, spre casa lui Fizidean.

Dacă ai chef de experiențe video ciudate – click AICI.

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.