Acasă POLITICE Parvenitul emancipat, Sergiu Bîlcea, nu ne lasă să-l uităm: vrea paranghelii pe...

Parvenitul emancipat, Sergiu Bîlcea, nu ne lasă să-l uităm: vrea paranghelii pe gustul lui, dar din bani publici

0
Sergiu_Bilcea_paranghelii_2023

 

Inspiră milă acest personaj din politica arădeană. Figură ștearsă, fără realizări personale prea mari, necarismatic, un fel de breloc la cheile de la casa de vacanță a lui Falcă și remarcat mai mult pentru femeile cu care s-a cuplat, Sergiu Bîlcea are, totuși, vise mari și continue. Se visează primarul Aradului și nu contenește a încerca să sape procentele electorale ale actualului primar prin propagarea unor comunicate (picurate zilnic) care nu interesează pe nimeni, pe teme de-o banalitate de-a dreptul filosofică și-ntr-un limbaj care instigă la a-ți da palme singur dacă le-ai citi în oglindă, cu voce tare.

Și, totuși, ne vorbește despre „așteptările arădenilor” în materie de paranghelii publice, în platitudinea asta de COMUNICAT DE PRESĂ pe care nici nu știi dacă să-l publici la rubrica Politice sau Pamflet:
[COMUNICAT DE PRESĂ]
Este nevoie de o nouă abordare pentru evenimentele publice la Arad!

Anii care urmează vor aduce la Arad investiții fără precedent în infrastructură, în special din fonduri europene. În afara acestor investiții, arădenii așteaptă și ridicarea la un alt nivel a evenimentelor publice organizate la Arad, consideră președintele PNL Municipiul Arad, Sergiu
Bîlcea.

„Calitatea vieții într-un oraș este dată și de evenimentele publice, în care comunitatea se adună și sărbătorește. Am discutat cu mulți arădeni, tineri în special, care ar dori o abordare nouă, concepte noi pentru evenimentele publice susținute de administrația locală.

Oamenii vor să ieșim din cadrele ultimilor ani și să avem evenimente care reușesc să surprindă și să încânte. Am pus această problemă zilele trecute împreună cu colegii liberali din consiliul local și credem că schimbarea imaginii Aradului despre care vorbim și care are mai multe aspecte, trebuie să includă și o redefinire a evenimentelor publice, pentru a fi mai atractive și pentru a răspunde așteptărilor arădenilor”, a declarat deputatul Sergiu Bîlcea, președintele PNL Municipiul Arad.

Departamentul de Comunicare al PNL Arad

Exit mobile version