DE CARTIER Front 7

Poftim „cultură” de culturist: Călin Urdaș, „antrenor personal & instructor fitness” a vrut să se sinucidă aruncându-se de la etajul 8 din cauza sentimentală (supra)numită „Ana Banana”. Nu i-a ieșit… dar mesajul său pentru interlopi e TARE!

 

Vag-cunoscutul Călin Urdaș s-a făcut, până sâmbătă, remarcat la noi în oraș prin câteva poz(n)e, 18.541 de minciuni, vân(z)ător de anabolizante, pârnăiaș cu 7 luni executate pentru conducere fără permis (episod din care a ieșit de 15.569 de ori mai „terminat psihic” decât un „absolvent” cu fapte grele și pedepse serioase) și – poate nu în ultimul rând – „cel mai mare fan Zof”… îl știți pe Zof. În Timișoara e cunoscut ca „stripăr”, după câteva prestații în Clubul „Heaven”… nu cunoaștem amănunte, nefrecventând.

Până sâmbăta asta, zic… pentru că de sâmbăta asta încoace a devenit un fel de „celebritatea zilei” – în Boul Roșu cel puțin -, după ce a pus pe jar Pompierii, Poliția și alte organe serioase ale statului, amenințând că se sinucide aruncându-se de la etajul 8 al blocului de pe„Romanilor” în care locuiește. Cauza… aproape mediocră, dacă n-ar fi amuzantă: Ana Banana, iubita lui, a amenințat că-l părăsește, drept cadou de ziua ei – asta după ce el i-a scris, ca amorezii adevărați, în 30 iunie la 00:00 fix, la el pe facebook, următorul mesaj pe care ar fi păcat să nu-l reproducem cu exactitate maximă… pentru că e prea tare:

„LA MULȚI ANI!!!!!😘 iubita mea la mulți ani, în brațele mele vesnicie să-mi fie urmele săruturilor pe pielea ta dulce.Ingerii din ceruri mereu sa te vegeheze dar facă bine sa nu pândească când nu e cazu,stii tu🤗Să-ți fie viața frumoasa și dacă vei trece prin clipe grele sa nu uiti ca eu ți-am aranjat și-ți păstrez mereu pentru tine un colț de paradis aici pe pământ.Sa iubesti și sa fi iubita iubirea mea și multă fericire îți doresc alături de cei dragi ție TE IUBESC 😘🤗🤗LA MULȚI ANI!!!🎉💐💏

Are 141 de like-uri la statusul ăsta – dar de la iubita lui Ana Banana n-are!… ceea ce aproape că ne face să o respectăm!

Oficial – mă rog… atâta cât poate fi un interlop de jucărie de oficial – Călin Urdaș este „antrenor personal și  instructor de fitness”. Are și pagină pe facebook în acest sens: Calin Urdas Antrenor Personal & Instructor Fitness, în descrierea căreia putem citi că a fost:
– Medaliat la Campionatul European de Fitness & Bodybuilding din anul 2012;
– Medaliat Campionatul International de Fitness & Bodybuilding din anul 2014 si 2015.”

Cei care se pricep la așa ceva, ne-au dezvăluit, însă, că în spatele acestor „medalii” stau statisticile, care revelează aproape tristul adevăr că Urdaș al nost` a luat locul 9 din 9 participanți – la primul – și 16 din 16 la al doilea…„fratello… așa pot și io!” – după cum ne-a explicat un poet junkie.

Nici măcar sinuciderea, deci, nu i-a ieșit… că din hărmălaia și panica aia ce s-a produs în după-amiaza respectivă de sâmbătă a apărut, cum-necum, Ana Banana, care l-a somat să intre dracului în casă, să se îmbrace pentru chef, să-și pună și chiloții ăia cvadrupli de stripăr, că nu-l părăsește încă.

Peste toate acestea, mesajul său… marele său mesaj pentru frații săi, transmis pe toate căile posibile, cu poză, emoticon și tot ce trebuie, rămâne întru celebrarea eternă: 

Radu Pandelea, 2 iulie 2018 8:31

calin-urdas1