POLITICE

Preluând ideea arădeanului Remus Curt și POLITIZÂND-O, inclusiv PNL ATACĂ în Justiție ORDONANȚA NECONSTITUȚIONALĂ care a scos oamenii în stradă!

 

Arădeanul Remus Curt este unul și același cu primul învingător ÎN INSTANȚA DE JUDECATĂ pe care l-am dat exemplu în articolul publicat aici pe 27 martie sub titlul Să fie clar și pentru COVIDIOȚI, și pentru COVIDOFILI, și pentru COVIDOSCEPTICI: Spitalul Județean Arad e, în toată monstruozitatea sa, CEL MAI MARE FOCAR DE CORONAVIRUS DIN ACEST JUDEȚ – iar cine-i acționează în judecată pe „manevranții pandemiei” CÂȘTIGĂ!

Lăsăm și aici soluția, așa cum a postat-o autorul „victoriei omului asupra PCR-ului”:

Inegalul (din punct de vedere numeric) dar perfect legitimul (din punct de vedere juridic) război dintre reclamantul nostru preferat al vremurilor prin care trecem și niște autorități… nevăzut-necunoscute nu s-a terminat deloc aici – ba poate de la această victorie a și început cu adevărat.
Și bine a făcut.

Iată cum își povestește el însuși demersul:

„Întotdeauna am fost de părere că orice problemă se poate rezolva civilizat și legal, astfel că am depus această contestație împotriva unor măsuri restrictive care nu își au sensul și nu duc la nici un rezultat. Am participat și la protestele din Arad, românii având  tot dreptul și motivele pentru a ieși în stradă pentru a-și apăra libertatea și a arăta faptul că după un an de restricții inutile sau săturat.

Aceste măsuri impuse populației nu se bazează pe nimic științific în afară de frica indusă sistematic prin presă și asta nu doar la noi ci și în alte state. Când autoritățile sunt întrebate legat de studiile științifice răspunsul lor este fără conținut dând doar exemplu alte state că și acolo se procedează la fel, în rest nici o justificare documentată. Au fost mai multe motive pentru care am decis să mă folosesc de dreptul meu constituțional și legal pentru a contesta ceva ce ridica mai mult semne de întrebare:

– Testele RT-PCR sunt neacreditate RENAR, ceea ce înseamnă că repetabilitatea și rezultatele testelor nu pot fi garantate. Eu însumi trecând printr-un caz pozitiv-negativ-negativ, fapt pe care l-am probat în instanță, unde am demonstrat că testele sunt viciate. Referitor la alte state, în Marea Britanie există deja o anchetă în curs la unul din cele mai mari laboratoare de testare din Milton Keynes, cu o capacitate de testare de 70.000 teste / zi, unde s-a descoperit că procedurile nu sunt respectate și foarte multe probe ajung să fie contaminate ducând la un rezultat fals pozitiv. Oameni sănătoși fără nici un fel de simptome ajung să fie declarați bolnavi pe baza unui test viciat. La fel, și aici nu există studii care să arate că testele RT-PCR chiar detectează ceea ce trebuie și că sunt corecte.

– Nicio măsură, precum interzicerea circulației în anumite intervale orare, restrângerea activităților economice, purtarea măștii în exterior, etc., nu a fost probată prin studii științifice documentate nici măcar acum la un an de la declararea Pandemiei. Rezultatele se văd de la sine.

– Vasta majoritatea a deceselor, poate peste 95 %, au loc la persoanele care au deja comorbidități, un factor important fiind protocolul de tratament standardizat și care nu ține cont de simptomatologie și indvid. Astfel că, cine scapă, scapă, procentele de la ATI sunt elocvente, la fel și cum ajungi în primă fază acolo. Și aici nu există nici un studiu că aceste tratamente sunt sau nu eficiente. În plus, pentru a proba decesele nu se efectuează autopsii, singura procedură care arată dacă cineva a murit din cauza acestui virus ori din alte cauze. La un an în Pandemie nu avem nici aici vreun studiu, iar exemplele tragice cu persoane la care tratamentele au fost fatale apar aproape zilnic.

La polul opus găsim China, care din primăvara trecută raportează câteva zeci de cazuri zilnic la o populație de 1,4 miliarde locuitori, și asta fără vaccinare, campania începând la ei abia la sfârșitul anului trecut. Nici aici nu s-a efectuat vreun studiu să aflăm de ce ei de un an de zile raportează zilnic sub 100 de cazuri iar în Europa peste 200.000 de noi cazuri zilnic… ceva nu se prezintă bine. Economia Chinei este deschisă, economia Europei este blocată.

În lipsa unor dovezi concrete oamenii au tot dreptul să protesteze în fața unor decizii neîntemeiate și asta am făcut și eu, contest aceste măsuri fără logică și fără vreo documentare. La vaccinuri au putut face în câteva săptămâni studii pe zeci de mii de persoane să ni se spună că sunt ”sigure și eficiente”, deși prospectul producătorului spune altceva, dar în cazul măsurilor luate nu, ci sunt doar copiate de la un stat la altul. Când am văzut acum câteva săptămâni în alte state că se restricționează circulația de la ora 18 am fost sigur că în scurt timp măsura va fi adoptată și la noi, ceea ce sa și întâmplat.

România are nevoie să iasă din această stare care face doar rău populației.”

Iar acesta este copia de pe pagina oficială a Instanțelor de Judecată (portaljust.ro) a speței care a fost înregistrată pe rolul Curții de Apel București în data de 29.03.2021

Acestea fiind MOTIVELE pentru care ardăeanul s-a decis să atace Ordonanța care a scos lumea în stradă:

 

Am știut de acest proces, am vrut să scriem despre el DIN PRIMA… dar reclamantul a considerat de cuvință să fie fair-play cu Instanța… „Să nu ne acuze că punem presiuni mediatice pe Justiție”… vezi Doamne.

Ei bine… ieri aflăm că „Prima înfățișare a trecut. A intervenit DSU pentru CNSU menționând că Hotărârea este făcută pe baza legii 55. Am arătat judecătorului că Hotărârea, după cum arată și textul, cuprinde și Legea 136, astfel că se aplică Art 15 privind publicarea în monitorul oficial. Astfel că sa decis punerea unui nou termen pt 8 aprilie.”

…și facem și cunoștință cu INTERVENȚIA C.N.S.U.-ului lui Arafat în proces:

De o ambiguitate… arafatiană! Nu-i așa că ați înțeles tot, iar acum sunteți infinit mai lămuriți de ce trebuie să stați în casă etc.?!

Că dacă nu v-ați prins – las`că s-au prins alții ce MIZĂ POLITICĂ generatoare de capital electoral e aici!

„Observ că acum și PNL vrea să depună mâine contestație împotriva Hotărârii 20. Oare de asta au amânat până în 8 aprilie, să capitalizeze ei? Interesant.” – ne scrie aseară Remus Curt, anexând următorul link:

PNL atacă în instanță restricțiile propriului guvern

„Deși nu e politic ce am făcut eu, aș fi dezamăgit să mai și câștige PNL pe seama asta.
Oricum a fost ciudat, după ce am depus, luni nu ma contactat nimeni. Marți m-au sunat de la București că au acceptat să înregistreze dosarul, și tot marți văd declarația Avocatului Poporului legat de nepublicarea în Monitorul oficial.
Mi s-a aprins becul că am dat drumul la ceva, că 3 luni nu s-a sinchisit nimeni să vadă că nu e în Monitor!
Cei de la Arad, din oarecare motiv, au făcut în numele meu toate demersurile să înregistreze dosarul, că trebuia de fapt să-l depun eu în București. Ori au fost băieți buni, ori cineva m-a ajutat.” – și-a făcut publică surprinderea autorul plângerii – aflând, la o lectură mai atentă a articolului, că „cea care depune astăzi contestația e o avocată PNL anonimă din Sector 6 București.”

„Mi se pare mie sau ei știu sigur că va cădea Hotărârea și acum încearcă să facă pe toți că de fapt ei sunt eroii și să sacrifice pe unii precum Arafat etc?” – iată o întrebare deocamdată retorică, dar cu răspunsuri concrete azi-mâine…

 

 

Lucian Valeriu, 2 aprilie 2021 11:07

motive54321curtplangere_hot_20_2021
https://centaur.ag/wps/antibiotics/