sâmbătă, aprilie 1, 2023

S-au deschis 9 cabinete pentru imunizarea cu vaccinul Pfizer/BioNTech: 4 în municipiul Arad și 5 în județ

 

Începând cu 20 martie a.c., 167 de cabinete noi au devenit operaționale pentru imunizarea cu vaccinul produs de compania Pfizer/BioNTech, în 13 județe din țară și la nivelul municipiului București. Vaccinarea efectivă a persoanelor programate se va realiza începând de marți, 23 martie a.c.

Județul Arad deschide 9 cabinete pentru imunizarea cu vaccinul produs de compania Pfizer/BioNTech (citește AICI PROSPECTUL), 4 în municipiu și 5 în județ.

Distribuția acestora este următoarea:
– Municipiul București – 54 cabinete;
– Arad – 9 cabinete;
– Bihor – 3 cabinete;
– Bistrița-Năsăud – 3 cabinete;
– Brașov – 8 cabinete;
– Cluj – 13 cabinete;
– Constanța – 20 cabinete;
– Dâmbovița – 4 cabinete;
– Harghita – 1 cabinet;
– Hunedoara – 3 cabinete;
– Satu-Mare – 1 cabinet;
– Sibiu – 12 cabinete;
– Timiș – 30 de cabinete;
– Vâlcea – 6 cabinete.

Cele 9 cabinete noi de la Arad vor fi în următoarele locații: Cinema Grădiște ( 2 fluxuri), Cinema Solidaritatea – cartier Gai (2 fluxuri), Vinga (1 flux), Macea (1 flux), Vladimirescu (1flux), Săvârșin (1flux) și Pâncota (1flux).

Toți cei care doresc să se vaccineze se pot programa prin intermediul listelor de așteptare alocate acestor centre. Programarea se poate realiza atât online în platformă, cât și telefonic în Call Center, la numărul 021.414.44.25.

Fiecare persoană se poate înscrie pe o singură listă de așteptare, iar după ce este notificată că este un loc disponibil trebuie să acceseze platforma și să se programeze în termen de 24 de ore.

Locurile libere vor fi disponibile doar pentru persoanele înscrise în lista de așteptare, cu menținerea prioritizării. Astfel, vor fi notificate pe 75% din locuri persoane din cadrul populației la risc și pe 25%, lucrători din domenii esențiale. În cabinetele în care rămân locuri libere vor fi notificate persoanele din Etapa a III-a înscrise pe listele de așteptare. Recomandăm cetățenilor care se înscriu pe aceste liste să confirme programarea la vaccinare, astfel încât să nu piardă poziția ocupată inițial pe această listă.

Persoanele care aleg programarea individuală în platforma electronică trebuie să acceseze aplicația după primirea notificării pentru alegerea zilei și a intervalului orar. Cele care optează pentru programarea prin call center, la numărul 021.414.44.25, vor fi planificate la vaccinare în ziua și în intervalul orar disponibile pentru administrarea vaccinului, fără a fi necesară confirmarea programării.

 

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news