Șapte mașini și-au rupt roțile într-o groapă de pe „coșmarul rutier” Arad – Șiria. Consiliul Județean Arad se va trezi cu procese serioase pentru daune [FOTO]

 

Acum fix trei luni, vicepreședintele Consiliului Județean, Sergiu Bâlcea declara într-un comunicat de presă următoarele: „Dintre toate drumurile judeţene, prioritatea absolută o are tronsonul Arad-Şiria-Pâncota-Buteni. Acesta este cel mai important drum judeţean, «inima» judeţului Arad. Am găsit sursa de finanţare, din bani europeni, prin Planul Operaţional Regional…” iar acum fix două luni, președintele CJA, Iustin Cionca, tot într-un comunicat de presă, își mai domolea colegul viitor deputat declarând că „ prioritatea pentru infrastructura rutieră rămâne Arad-Şiria-Pâncota-Buteni. Preconizăm începerea lucrărilor anul viitor, dar până când vom parcurge toate etapele pentru a putea efectiv începe lucrările de reabilitare, vom interveni cu reparaţii pe acest drum.”

Ei bine, nu s-a început nimic, nu s-a reparat nimic și nu s-a întâmplat nimic bun pe drumul Arad – Șiria. Nu mai puțin de șapte mașini (până la ora 21.30 – când a aflat presa și le-a numărat) au fost avariate aseară, iar conducătorii auto implicați au trecut prin momente de coșmar – totul pornind de la o groapă… aproape inevitabilă în condițiile date, accentuate și de umezeală și întuneric. Pe „tronsonul de iad” dintre Horia și Șiria s-a produs acest adevărat record de pene de mașină pe metru pătrat într-o perioadă de nici o oră – din câte ni s-a relatat. Printre păgubiții speriați și revoltați totodată se numără chiar colonelul (r.) Adrian Bîcleșanu, fostul șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, care nu doar că a făcut o pană – dar i-a explodat și o a doua roată, după ce a rulat câțiva metri. Acesta, dar și câțiva dintre ceilalți șoferi, au declarat că vor acționa în judecată Consiliul Județean Arad.

Fotografiile sunt de la locul evenimentului și ne-au fost puse la dispoziție de un conducător auto care a trecut pe lângă autoturismele avariate, fiind, și el, la un pas de a-și rupe mașina.

Facebook Comments Box

1 Comentariu

  1. Lucrez ca sofer la o firma de transport persoane si doar in weekend-ul acesta am facut drumu ala de cel puțin 10 ori şi de fiecare dată erau cel puțin 2-3 masini oprite si avariate de la acel „crater” plus nu mai vorbim de restul drumului Arad-Siria că îi de groază. Să sperăm ca odată si odată or sa reusească sa facă si drumu ăsta sau daca nu când o sa ajung primar „promit” sa fac si drumu ăsta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy