NEOFICIAL

[SURSE] Mutare-bombă în politica arădeană: Eusebiu Pistru trece la PSD!

 

Surse bine documentate din mediul politic central dau ca sigură informația că deputatul PNL Eusebiu Pistru este curtat în aceste zile… pline de neprevăzut de însuși Liviu Dragnea, politicianul arădean fiind văzut în compania liderului PSD inclusiv astăzi, la Palatul Parlamentului, înconjurat de jurnaliști și demnitari de la vârful conducerii României.

Se pare că oferta pe care i-a făcut-o Liviu Dragnea deputatului arădean e… de nerefuzat (candidatura din partea PSD la Consiliul Județean? – e unul dintre zvonurile… colaterale), iar despărțirea acestuia de Gheorghe Falcă, ireconciliabilă, mai ales în lumina (sau mai degrabă întunericul) numirii acestuia ca vicepreşedinte PNL al Regiunii de Vest (practic, un favor pe care i l-a făcut primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan… pentru că a dat salubritatea la RER Ecologic ).

Vom reveni asupra acestei știri, care, după părerea noastră, dacă se confirmă, e cea mai mare și neașteptată dintre mutările politice în plan local din ultimele decenii.

Critic Arad, 19 iunie 2017 6:12