joi, mai 19, 2022

Viitorul primar de ZĂRAND?… Un copil de 11 ani a dat foc țevilor de plastic care urmau să fie folosite pentru rețeaua de canalizare. Daună totală: 200.000 de lei

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere

Are 11 ani și e deja vedeta incontestabilă a știtilor din și despre comuna Zărand, surclasându-l pe însuși Ioan Moț, primarul comunei, aflat acum după gratii pentru pagube mult mai mari și mai cu discernământ comise decât aceasta – niciuna, însă, la fel de spectaculoasă.

I.P.J. Arad:
Cercetat pentru distrugere

Astăzi, 24 aprilie a.c., în jurul orei 14.52, am fost sesizați prin apel S.N.U.A.U 112 despre faptul că în localitatea Zărand a izbucnit un incendiu care a cuprins mai multe țevi de plastic.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și echipaje ale ISU Chișineu-Criș.

Din cercetări a reieșit că un tânăr de 11 ani, din localitatea Zărand, ar fi dat mai foc mai multor țevi de plastic care urmau sa fie folosite pentru rețeaua de canalizare, acestea aparținând unei societăți comerciale, cauzând un prejudiciu de 200.000 de lei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere,

polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt și luării tuturor măsurilor legale care se impun.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news