PAMFLETE

ÎN SFÂRȘIT, s-a dat drumul la „competență”!… Cel mai competent LIPITOR DE AFIȘE din Micălaca, Florin MARIȘ, a fost numit vineri director peste Gospodărirea Comunală Arad

 

Și-o dorea demult… încă de la primul afiș cu partidul lipit pe primul stâlp din Micălaca! A fost visul vieții lui să-l pună partidul (chiar nu contează, în cazul său, numele și nici culoarea partidului) șef peste parcuri, copaci răzleți și cimitire – i se citește asta pe față… nici nu-i nevoie să-i iei un interviu. Și fac pariu pe oricât că și dacă se prelungea „Epoca Ceaușescu” până azi, tot cu Florin Mariș ne-am fi trezit „secretar de partid la Gospodărirea Comunală”… s-a născut și-a crescut roșu, s-a trezit portocaliu și acuma e galben… mâine-i albastru cu verde… e ce vrei tu!
Vineri, 28 mai, 2021 i s-a împlinit acest vis… pentru care (ca-n bancul cu blonda la care i-a lovit o sărăcie Porsche-ul roz) numai el știe câte și de când practică, la modul „profesionist de 5 stele”, renumite felații politice!

Asta-i o poză din noiembrie, 2011:

…ca să-nțeleagă (sau, mai degrabă, să nu mai înțeleagă absolut nimic!) inclusiv politicienii sau simplii alegători „născuți după ultima ploaie” despre ce vechime vorbim.

Când l-au numit șef peste ANIF, anul trecut, chiar de „Ziua Copilului”, (vezi povestea, pe larg, în articolul asociat) după 4 ani de „ucenicie în frecat menta” la Gospodărirea Comunală Arad ca „membru în C.A.” am considerat  acest fapt (după părerea procurorului care l-a trimis în judecată pe Liviu Dragnea… ca să dăm doar un exemplu) penal ca fiind cel mai urât mișto pe care l-a făcut vreodată PARTIDUL de INSTITUȚIILE STATULUI! Adică să pui un „strălucit absolvent” al unei universități care nu există decât sub formă de link, remarcabil exclusiv ca „felaționist de partid”, șef peste fondul funciar al Statului dintr-un județ… responsabil peste 10.281 de hectare  de irigații și canale... trebuie să fii cu adevărat iresponsabil!

Bineînțeles că „și-a prins urechile” printre robineții și conductele praf undeva pe câmp, între Canalul „Țiganca” și Stăvilarul „Vilmos”… a făcut NIMIC la ANIF… și iată cum

Florin Mariș a fost singurul care și-a depus dosarul

(mai precis: a fost lăsat să și-l depună… „cine dreaq are chef să-și facă probleme singur?!” – vorba „Corului robilor” din opera în curs de manelizare numită Administrația G.C. ARAD) pentru funcția de director rămasă vacantă în urma decesului lui Tiberiu Ciul.

…de-a dreptul morbid… exact ca la Compania de Apă!
„A fost nevoie să moară oameni!” – vorba președintelui tău!
La ce horror politic pentru proști asistăm?!

 

 

Articol asociat

Cel mai harnic sclav al partidului, Florin Mariș, este gata să-și primească ministrul pentru a-i prezenta STRĂLUCITOAREA sa CARIERĂ, care are legătură cu A.N.I.F.-ul cam cât are un bordel ilegal al familiei Dincă cu agricultura

Lucian Valeriu, 31 mai 2021 9:17

GCA1NOIEMBRIE_2011